Jag förstår verkligen inte...

I går var jag åter på information om de vitaminer o mineraler vi säljer. Där pratade de om vad  brist på dessa vitaminer gör med kroppen. Detta har jag ju redan läst om i min "bibel" Mirakel Hjärnan, men man får det verifierat av andra oxå. Den information gör att jag verkligen undrar varför "folk" tackar nej till kosttillskott. Varför vill man inte ge sin kropp den bästa möjligheten att sköta sitt jobb?! Jag kan verkligen inte fatta hur man kan avstå från att åtminstånne pröva om det kan hjälpa mot tröttheten man klagar över. Vad har man att förlora? Jag tycker så synd om mina vänner som går i sin gråa, trötta dimma och inte ens ger sig själv changsen att må bättre o bli piggare.
Jag förstår verkligen inte...

Första ordern!

I dag har jag lagt min första order till företaget. Det blev en hel del eftersom mamma o jag är lika inne på att ge kropp o knopp de bästa förutsättningar att sköta sitt jobb! Jag känner ju tydligt att jag har blivit hjälpt av vitaminerna o mineralerna. Mycket piggare o dess utom har mitt rusande hjärta lugnat ner sig till, som det känns i alla fall. Jag fattar inte att det var så enkelt....! Att inte någon läkare kunnat föreslå detta under de omfattande undersökningar som de har gjort! Bara nöja sig med att det är nog inget farligt...! Jag har helt tappat tilltron till läkare.
Till o med lilla K känner sig mycket bättre o lugnare, inte så stora humörsvängningar! Fantastiskt! 

Att våga.

I måndags blev jag registrerad som en GNLD medarbetare. Deras kosttillskott verkar vara väldigt bra. Jag har ju prövat det mesta som finns på marknaden utan att känna någon skillnad. Men med Tre-en-en o vitaminerna kände jag en glimt av ork o energi som jag inte känt på år och dag. Det ska bli verkligen spännande o se om jag kan intressera någon annan att äta dessa fina kosttillskott. Eftersom jag redan har märkt att mitt hjärta har blivit mycket bättre så hyser jag gott hopp om att kunna hjälpa en massa andra människor med problem. 
Att våga är mitt motto, man får aldrig veta vad som kunde ha hänt om man inte vågar. Och i detta fallet hade jag inget att förlora. Väldigt billigt att gå med o stora möjligheter att tjäna pengar!
Vi får se vad som händer.... 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0